6 Şubat 2010 Cumartesi

Mizithra pies from Sfakia

Mizithra pies from Sfakia




--------------------------------------------------------------------------------





Pasta için • ½ kilo un • 1 yumurta • 3 yemek kaşığı. yağ..



Doldurma • ½ kilo mizithra peynir • Tarçın • Bal için







Yöntem bir kase, dövülmüş yumurta, yağ ekleyerek ve un Yeri kadar su gibi bir orta yumuşak pasta yapmak gerekiyordu. Birlikte tüm malzemeleri karıştırarak doldurma hazırlayın. Küçük toplar halinde hamur Böl ve bir çember içine her out atışında yan tabağın boyutu. Her biraz dolgu üzerinde Spread Cinna mon ile serpin ve pas üzerinde kat deneyin. Parmaklar ile hafifçe basın pasta düzleştirmek için. Bir kızartma yağsız tavada ya da sadece bir damla ile, sürekli böylece yakmak için değil dönüm bir tarafından Fry biri. Bal ekleyin ve servis yapın.



afiyet olsun...







alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder