16 Haziran 2014 Pazartesi

GİRİT-ANOGİA

Anogia
Anogia, Girit'in gururlu, isyancıları ve büyük müzisyenlerin evi...
Anogia muhtemelen komşu gelen mülteciler tarafından inşa edilen Girit'in, en güzel köylerinden biri olan Axos ise Venedik egemenliği sırasında tahrip edilmiştir.
Anogia, Crete
Onlar Alman işgal kuvvetleri çıkarılmasında misilleme olarak köyümüzü çok 13 Ağustos 1944, mücadele vererek ağır bir bedel ödedi, ne için? adanın bağımsızlığı için tüm mücadelelerde önemli bir rol oynadı, bir gurur ve asi insanların evidir dedi Alman General Karl Kreipe.
Aynı zamanda, kasabamızın ve mücadele edenlerin emeklerini göstermek için insanlara sayglarını göstermek için bir kültür merkezi yapılmıştır. Büyük, kendi kendini eğitmiş, yerel sanatçının eserlerini görmek Gryilios Müzesi'ni ziyaret edin. Anogia müzisyenler ve şarkıcılar-geç Xylouris ailesinin doğum yeri olan Nikos Xylouris ve kardeşleri Antonis (Psarantonis) ve Yiannis.
Hediyelik eşya mağazası
Anogia müzikal geleneği günümüze kadar devam eder. Bir diğer tanınmış şarkı yazarı ve şarkıcı, Loudovikos ton Anogion bir haftalık festival ev sahipliği Yakinthia hemen Anogia dışında güzel tesislerinde her yaz.
Anogia Sokak Anogia Memorial Xylouri Evi Xylouri Müzesi Anogia Handicraft Agia Marina Anogia Blessing Of The Sheep Agios Yakinthos Chapel
Konser ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği açık hava amfi tiyatro yanında, Agios Yakinthos (Aşk Yunan Aziz) küçük, taştan inşa şapel de var.
Anogia yukarıda olan Nida plato , altında inanılmaz bir dağ manzarası vardır. Mevsime göre renk değiştirir ve tabii Psiloritis Ideon Andron , Zeus kadar geçmişe dayanır olduğu söyleniyor ünlü mağara.
Nasıl gidilir:
Rethymnon ve Kandiye'den ve düzenli halk otobüsleri vardır.
alıntıdır


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder