28 Haziran 2009 Pazar

GİRİTLİ ÇÖREĞİ (KULURAÇA)

GİRİTLİ ÇÖREĞİ (KULURAÇA)MALZEMELER;iki bardak un1,5 bardak toz şekerbir çorba kaşığı tarçın bir su bardağı kuru üzümbir bardak sütbir bardak zeytinyağıYAPILIŞI;Malzemeler iyice karıştırılır ve şekil verilir, tepsiye dizilir sıcak fırında pişirilir..AFİYET OLSUN.

3 yorum:

  1. kabartma tozu yok mu üzümler kuş üzümü mü yoksa sultani tariş üzümlerinden mi susam konulcak demi üzerine teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Selam tarifinizi şimdi yaptım. İki bardak un çok az geldi. Aldığı kadar kullandım. Pişiyor henüz yemedim sevgiler

    YanıtlaSil